Opatija / Amadria Park Grand hotel 4 opatijska cvijeta

9. - 11. rujna 2021.

13. Hrvatski kongres o ginekološkoj endokrinologiji, humanoj reprodukciji i menopauzi,
6. kongres Hrvatskog društva kliničkih embriologa,
s međunarodnim sudjelovanjem.

Prijavni obrazac za sudjelovanje / odabir kotizacija

PRIJAVE NA KONGRES VIŠE NISU MOGUĆE. ZAHVALJUJEMO SVIMA KOJI STE SE PRIJAVILI I VESELIMO SE VIDJETI VAS USKORO U OPATIJI!

  • Otkaz kotizacije za sudjelovanje sudjelovanja i zahtjev za zamjenu sudionika potrebno je poslati isključivo pismenim putem na e-mail ivana@contres.hr
  • Svi otkazi i zamolbe za povrat uplaćene kotizacije zaprimljeni pismenim putem od 1. 6. 2021. do 13. 8. 2021. bit će vraćeni umanjeni za 25%.
  • Svi otkazi i zamolbe za povrat uplaćene kotizacije zaprimljeni pismenim putem nakon 13. 8. 2021. neće biti vraćeni osim u slučaju izvanrednih okolnosti koje će biti razmotrene i odobrene od strane organizacijskog odbora Kongresa.

U nastavku dostavljamo odluku i obavijest organizacijskog odbora 13. Hrvatskog kongresa o ginekološkoj endokrinologiji, humanoj reprodukciji i menopauzi i 6. kongresa Hrvatskog društva kliničkih embriologa (Opatija / 9.–11. 9. 2021.), a sukladno preporuci Stožera civilne zaštite Grada Opatije:

“Svi prisutni na kongresu moraju imati EU digitalne COVID potvrde. Domaći sudionici na temelju PCR testa (koji važi 72 sata), cijepljenja i preboljenja mogu dobiti EU digitalnu COVID potvrdu. Stranci koji su iz trećih zemalja, moraju imati negativan test ili potvrdu o cijepljenju na temelju koje su ušli u zemlju.”

Više informacija na ovome linku.


Stožer civilne zaštite ovlašten je provoditi inspekcije i nadzor tijekom održavanja kongresa te Vas ljubazno molimo da se pridržavate svega što je navedeno. Također napominjemo da još uvijek nisu definirane mjere koje će važiti u rujnu te ćemo Vas u slučaju promjena naknadno obavijestiti.

Ukoliko se još niste prijavili za sudjelovanje na kongresu a voljeli biste prisustvovati, molimo Vas da to napravite do 1. rujna 2021. u 10 sati jer nakon tog termina prijave više neće biti moguće. Organizacijski odbor kongresa dužan je prijaviti spomenuto događanje i zatražiti suglasnost nadležnog lokalnog stožera za njegovo održavanje te iz tog razloga želimo da broj sudionika bude zaključen tjedan dana prije početka događanja.

Zahvaljujem na razumijevanju i Vašoj podršci te se radujemo skorom susretu!

Hotelski smještaj

Smještaj sudionika kongresa po povlaštenim cijenama moguće je rezervirati izravno u sljedećim hotelima putem navedenih linkova i kodova za popust:

HOTEL BRISTOL

Kôd za rezervacije koji sudionici mogu koristiti za direktne rezervacije u hotelu Bristol je GIN21KBRI, a link za rezervacije je sljedeći:

LIBURNIA HOTELI

Kôd za rezervacije koji sudionici mogu koristiti za direktne rezervacije u hotelima Ambasador i Palace Bellevue je GINENDO, a link za rezervacije je sljedeći:

Za dodatna pitanja vezano za individualne rezervacije možete se javiti na mail adresu ivana@contres.hr ili pozivom na broj 01/4821193 (Maja i Ivana)