O nama

Višegodišnje iskustvo u organizaciji domaćih i međunarodnih kongresa, konvencija, sastanaka, inozemnih putovanja, te svih drugih događanja s manjim ili većim brojem sudionika omogućilo nam je da stvorimo kvalitetnu i bogatu ponudu usluga prilagođenu Vašim zahtjevima.

Surađujemo s pouzdanim profesionalnim dobavljačima vezanima za audiovizualnu opremu, izlagačke rekvizite, tisak i dizajn, znanstveno izdavaštvo, a postojeći izvrsni poslovni odnosi s hotelskim kućama osiguravaju nam uspješno upravljanje događajima.

  • U stalnoj smo potrazi za novim, zanimljivim mjestima gdje se događanja mogu održati.
    Posjetili smo mnoge lokacije kako biste sigurno odabrali onu koja najviše odgovara vašim potrebama i željama.
  • Smještaj za sudionike odabiremo prema najvišim standardima.
  • Obvezujemo se stvoriti informativne, ukusne i inovativne brošure.
  • Pružamo turističku podršku za sudionike i njihove pratnje.
  • Posebnu pozornost posvećujemo prijedlozima za društvene i kulturne događaje, povezane sa skupom koji organiziramo.

GDPR i pravila privatnosti

Svjesne smo važnosti novih tehnologija i njihovog utjecaja u industriji event managementa pa stavljamo veliku važnost na naš informacijski sustav razvijen za obradu prijava i sažetaka te rukovanje grupnim registracijama, znanstvenim programima, recenzentskim postupcima i financijskim upravljanjem događajima.

Naše usluge nisu samo osobne, pouzdane, učinkovite i dosljedne, već i isplative! Sva događanja organiziramo s entuzijazmom i vještinom, na vrijeme i unutar proračuna koji pokriva sve moguće i očekivane troškove.

Posebni događaji zaslužuju jedinstveno mjesto i poseban tretman kvalificiranih organizatora. Mi ćemo vam omogućiti da vaš događaj postane jedinstven! Kombinirajući kreativnost i logiku, vještine i znanje, iskustvo i stručnost, mi obična događanja pretvaramo u izvanredna!