Kongresi Reprodukcija i embriologija

13. Hrvatski kongres o ginekološkoj endokrinologiji, humanoj reprodukciji i menopauzi

6. kongres Hrvatskog društva kliničkih embriologa,
s međunarodnim sudjelovanjem.

  • Datum

    9. – 11. 9. 2021.

  • Lokacija

    Opatija / Amadria Park Grand hotel 4 opatijska cvijeta

U nastavku dostavljamo odluku i obavijest organizacijskog odbora 13. Hrvatskog kongresa o ginekološkoj endokrinologiji, humanoj reprodukciji i menopauzi i 6. kongresa Hrvatskog društva kliničkih embriologa (Opatija / 9.–11. 9. 2021.), a sukladno preporuci Stožera civilne zaštite Grada Opatije:

“Svi prisutni na kongresu moraju imati EU digitalne COVID potvrde. Domaći sudionici na temelju PCR testa (koji važi 72 sata), cijepljenja i preboljenja mogu dobiti EU digitalnu COVID potvrdu. Stranci koji su iz trećih zemalja, moraju imati negativan test ili potvrdu o cijepljenju na temelju koje su ušli u zemlju.”

SMJEŠTAJ

Smještaj sudionika kongresa po povlaštenim cijenama moguće je rezervirati izravno u sljedećim hotelima putem navedenih linkova i kodova za popust:

HOTEL BRISTOL

Kôd za rezervacije koji sudionici mogu koristiti za direktne rezervacije u hotelu Bristol je GIN21KBRI, a link za rezervacije je sljedeći:

LIBURNIA HOTELI

Kôd za rezervacije koji sudionici mogu koristiti za direktne rezervacije u hotelima Ambasador i Palace Bellevue je GINENDO, a link za rezervacije je sljedeći:

Za dodatna pitanja vezano za individualne rezervacije možete se javiti na mail adresu ivana@contres.hr ili pozivom na broj 01/4821193 (Maja i Ivana)

KONTAKTI

Informacije o tehničkoj organizaciji

Prijave za sudjelovanje, rezervacija smještaja, plaćanje kotizacija i smještaja, informacije za izlagače, oglašivače i sponzore, tehnička organizacija:

Kongresna agencija

Vivid Original logo

  • Ulica kralja Zvonimira 44, HR-10000 Zagreb, Hrvatska
  • Kontakt osoba: Maja Orsag
  • M +385 1 48 21 193
  • @ maja@contres.hr
portfolio
Nazad