8. simpozij – Praktična primjena 3D ultrazvuka u ginekologiji i opstetriciji

 • Datum

  25.-26. 5. 2023.

 • Lokacija

  Park Plaza Belvedere / Medulin, Pula

POZIVNO PISMO

Poštovani, u medulinskom hotelu Park Plaza Belvedere 25. i 26. svibnja 2023. godine održat će se osmi po redu ultrazvučni skup o praktičnoj primjeni trodimenzionalnog ultrazvuka u ginekologiji i opstetriciji. Veseli nas da ćemo se, nakon tri godine pauze zbog korona pandemije ponovno okupiti, i nastaviti sa educirati i dijeliti stručna iskustva.

Simpozij je jedinstveni edukacijski skup, ne samo u ovom dijelu Europe. Prvi dan (četvrtak) je u potpunosti ginekološki. Teoretska predavanja i vježbe na laptop simulatoru (hands-on) su podijeljena u istom vremenskom omjeru. Zbog nemogućnosti pregledavanja žena transvaginalnom tehnologijom u prostorima izvan zdravstvenih ustanova, hotelske demonstracije se odvijaju u in vitro uvjetima putem 4D view tehnologije.

Drugi dan je opstetrički. Predavanja su fokusirana na ultrazvučne protokole pregledavanja trudnica, s posebnim osvrtom na trodimenzionalni prikaz anatomije fetalnog srca. Praktične vježbe se izvode abdominalnom sondom na ženama u prvom i drugom trimestru trudnoće.

Predavači su eksperti s dugogodišnjim iskustvom u praktičnoj primjeni trodimenzionalnog ultrazvuka u ginekologiji i opstertriciji. Simpozij je međunarodnog karaktera, a ekspertni predavači su iz Hrvatske, Slovenije, Austrije i Poljske. Prosječan broj polaznika simpozija je 35 – 40, a što je vjerojatno idealan broj s obzirom na praktični dio nastave.

Na simpoziju se redovito predstavljaju najnoviji uređaji iz GE Healthcare produkcije. Ove godine će to biti trodimenzionalni ultrazvučni uređaj Voluson Expert 22.

Zbog svega navedenog pozivamo Vas da nam pridružite! Ovaj mali ali koristan događaj na istom mjestu okuplja najnovije tehnologije iz područja ultrazvučne proizvodnje, marketing, ultrasoničare s iskustvom na ekspertnoj razini i polaznike željne novih praktičnih znanja i znanstvenih spoznaja.

S osobitim poštovanjem,
Voditelj simpozija
doc. dr. sc. Albert Despot

OPĆE INFORMACIJE

Organizator simpozija

HRVATSKO DRUŠTVO ZA GINEKOLOGIJU I OPSTETRICIJU – OGRANAK RIJEKA – PULA
(Društvo je u sastavu Hrvatskog liječničkog zbora, podružnice Rijeka)

Predavači i stručno vodstvo simpozija

Albert Despot
Arek Godlewski
Michael Haizinger
Jelena Ivandić
Uršula Reš Muravec
Nataša Tul
Samo Vesel
Davor Zoričić

REGISTRACIJA

Kotizacije

Kotizacija liječnik specijalist

 • rana kotizacija do 21. travnja 2023. – 320 €
 • kasna kotizacija od 22. travnja 2023. – 360 €

Kotizacija specijalizant

 • regularna kotizacija – 155 €

Kotizacija uključuje sudjelovanje u svim aktivnostima Simpozija (predavanjai radionice), radne materijale, kavu i ručak prema programu, certifikat i bodove za sudjelovanje.

Smještaj

Smještaj u hotelu Park Plaza Belvedere ****

 • Cijena smještaja u jednokrevetnoj sobi na bazi noćenja s doručkom iznosi 117 € po osobi i po noćenju. Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
 • Cijena smještaja u dvokrevetnoj sobi na bazi noćenja s doručkom iznosi 158 € po sobi i po noćenju. Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
 • Cijena pansionskog obroka (večera) iznosi 18 € po osobi.

KONTAKTI

Informacije o tehničkoj organizaciji

Prijave za sudjelovanje, rezervacija smještaja, plaćanje kotizacija i smještaja, informacije za izlagače, oglašivače i sponzore, tehnička organizacija:

Kongresna agencija

Vivid Original logo

 • Ulica kralja Zvonimira 44, HR-10000 Zagreb, Hrvatska
 • Kontakt osoba: Maja Orsag
 • M +385 1 48 21 193
 • @ maja@contres.hr
8-3duzv-portfolio
Nazad