eTečaj / Mikrobiom i znanost II

15. 6. - 15. 8. 2022.

Poštovani,
veliko nam je zadovoljstvo i čast pozvati Vas da sudjelujete na novom eTečaju “MIKROBIOM I ZNANOST II” koji smo za Vas priredili u razdoblju od 15. 6. – 15. 8. 2022.

Očekuju Vas zanimljiva predavanja naših istaknutih stručnjaka, a posebno ističemo teme vezane uz zdravlje kože, naročito kako zdravlje može ukazati na inzulinsku rezistenciju, te za alergije i intoleranciju na hranu kroz koje ćemo objasniti razloge zbog kojih dolazi do takvih stanja te pokazati što sve možemo napraviti za nas i naše pacijente.

Posebnu pažnju skrećemo na temu važnosti vaginalne flore za zdravlje žena u svim životnim razdobljima, a osvrnut ćemo se i na činjenice koje dokazuju kako mikrobiom djeluje na kvalitetu života u starijoj životnoj dobi.

Upute za prijavu na eTečaj dostavljamo u nastavku. Uz objavljena predavanja koja će Vam biti dostupna nakon prijave pozivamo Vas i da pristupite riješavanju testova koji su vezani uz predavanja. Na temelju riješenih testova i postignutih rezultata bit će Vam dodijeljeni bodovi sukladno Pravilniku o stručnom usavršavanju HKMS-a.

Hvala Vam što svojim sudjelovanjem podržavate daljnje napore Instituta AllergoSan u istraživanju i dijeljenju najnovijih medicinskih saznanja u službi zdravlja.

Srdačan pozdrav,
Bruna Gatara

Program eTečaja / popis predavanja:

 1. dr. sc. Ivana Manola, dr. med., specijalist dermatologije i venerologije
  INZULINSKA REZISTENCIJA I KOŽA
 2. dr. sc. Ivana Pentz, dr. med., specijalist ginekologije i opstetricije
  VAŽNOST VAGINALNE FLORE TIJEKOM SVIH ŽIVOTNIH RAZDOBLJA ŽENE
 3. mag. pharm, univ. mag. pharm. Katarina Fehir Šola
  MIKROBIOM U STARIJOJ ŽIVOTNOJ DOBI
 4. mag. Veronika Macek-Strokosch, nutricionistica / Beč, Austrija
  ALERGIJE NA HRANU I NEPODNOŠLJIVOSTI NA HRANU

Vrednovanje sudjelovanja

Hrvatska komora medicinskih sestara (HKMS) bodovat će eTečaj prema Pravilniku o stručnom usavršavanju medicinskih sestara/tehničara.

Ukoliko niste registrirani korisnik, kreirajte vaš profil klikom na gumb niže, i potom izvršite prijavu. Tek nakon prijave moći ćete pristupiti eTečaju.