eTečaj / Mikrobiom i znanost II

15. 1. - 15. 4. 2022.

Poštovani,
posebno mi je zadovoljstvo pozvati Vas da sudjelujete na još jednom eTečaju “MIKROBIOM I ZNANOST II” koji smo pripremili za Vas u periodu od 15. 1. – 15. 4. 2022.

Kao i do sada, pripremili smo za Vas zanimljiva predavanja naših istaknutih stručnjaka. Pokazat ćemo kako zdravlje kože može ukazati na inzulinsku rezistenciju, a pripremili smo i predavanje vezano za alergije i intoleranciju na hranu da pokažemo zašto dolazi do takvih stanja te što možemo napraviti za nas i naše pacijente.

Zatim ćemo pokazati važnost vaginalne flore za zdravlje žena u svim životnim razdobljima, te ćemo se dodatno osvrnuti kako mikrobiom djeluje na kvalitetu života u starijoj životnoj dobi.

Potrebno je prijaviti se putem linka koji ste dobili direktno na Vašu e-mail adresu ili nam pošaljite za­htjev za link na mail maja@contres.hr.

Nakon prijave dobit ćete podatke za pristup platformi na kojoj se nalaze predavanja u pisanom obliku koja će Vam biti dostupna u periodu 15. 1. – 15. 4. 2022. Možete ispuniti i upitnik koji je vezan za predavanja na temelju kojeg će Vam biti dodijeljeni bodovi sukladno pravilnicima o stručnom usavršavanju HLJK i HLK: 1 bod sukladno Pravilniku o stručnom usavršavanju HLJK i 8 bodova sukladno Pravilniku o stručnom usavršavanju HLK.

Hvala Vam što svojim sudjelovanjem podržavate daljnje napore Instituta AllergoSan u istraživanju i dijeljenju najnovijih medicinskih saznanja u službi zdravlja.

Srdačan pozdrav,
Bruna Gatara

Program eTečaja / popis predavanja:

 1. dr. sc. Ivana Manola, dr. med., specijalist dermatologije i venerologije
  INZULINSKA REZISTENCIJA I KOŽA
 2. dr. sc. Ivana Pentz, dr. med., specijalist ginekologije i opstetricije
  VAŽNOST VAGINALNE FLORE TIJEKOM SVIH ŽIVOTNIH RAZDOBLJA ŽENE
 3. mag. pharm, univ. mag. pharm. Katarina Fehir Šola
  MIKROBIOM U STARIJOJ ŽIVOTNOJ DOBI
 4. mag. Veronika Macek-Strokosch
  ALERGIJE NA HRANU I NEPODNOŠLJIVOSTI NA HRANU

Vrednovanje sudjelovanja

Ovom eTečaju dodijeljen je 1 bod, u skladu s Pravilnikom o stručnom usavršavanju Hrvatske ljekarničke komore. Povjerenstvo za medicinsku izobrazbu liječnika HLK kategoriziralo je i bodovalo ovaj eTečaj s 8 bodova.

Ukoliko niste registrirani, kreirajte vaš profil ovdje i potom izvršite prijavu ovdje.
Tek nakon prijave moći ćete pristupiti eTečaju.